Algemene Voorwaarden

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing, zodra de koper een bestelling bij De Houten Schaal plaatst. Zodra de koper de bestelling bevestigt, geeft hij ook aan akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.     

Identiteit van de ondernemer:

V.O.F. De Houten Schaal

Marktstraat 35

4921BE Made

info@dehoutenschaal.nl

KvK-nummer: 78421063

Btw-identificatienummer:  NL861387090B01

 

Betaling:

Betaling dient voorafgaand van levering te geschieden d.m.v. een bankoverschrijving (‘vooraf overmaken’), iDEAL of bankcontact (BE). Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel. U kunt  in onze winkel contant of per pin de betaling voldoen.

Prijzen /Verzenden / Afhalen:

Alle vermelde prijzen op onze website zijn in Euro ’s en inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten indien u de bestelde artikelen via pakketpost wilt laten thuisbezorgen. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen en of drukfouten.  

Verzendkosten voor Nederland bedragen 6,95 euro per bestelling. Voor België en Duitsland 9 euro per bestelling , uitgevoerd door PostNL. GRATIS VERZENDING VANAF 75,-  Wij leveren niet middels andere pakketdiensten. Verzending naar overige landen mogelijk in overleg. De Houten Schaal is niet verantwoordelijk voor het eventueel zoekraken van pakketten en- of eventuele beschadigingen welke ontstaan zijn door transport via Post NL of eigen vervoer van de klant. Alle pakketten worden altijd verzonden met  Track &Tracé, het nummer ontvangt u per email zodra de bestelling is aangeboden bij PostNL. 

Wij hergebruiken verpakkingsmateriaal van onze leveranciers om uw bestelling in te versturen. Alle artikelen worden zorgvuldig ingepakt.

Vachten, kalkdoeken met schapenwol, toeven schapenwol kunnen i.v.m hygiene niet geretoneerd worden.

Levertijd:

Wij streven ernaar alle bestellingen uit de webshop binnen 1 á 2 werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden (aan te bieden bij PostNL) Wij zijn niet verantwoordelijk voor evt. vertraging die uw bestelling op kan lopen door de drukte bij PostNL. 

Retourneren / ruilen van onze producten die aangekocht zijn via onze webwinkel:

Wanneer u niet tevreden bent over ons product, kunt u dit binnen 14 kalenderdagen na levering van het product naar ons terugsturen.  

De artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te worden geretourneerd. Tevens dient de originele factuur of pakbon te worden bijgesloten.

De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Na ontvangst en controle van uw retourzending wordt het aankoopbedrag (excl. verzendkosten)  binnen 14 dagen teruggestort op uw bank- of girorekening.

LET OP: Neem altijd vóór het retourneren contact met ons op via het e-mailadres info@dehoutenschaal.nl 

U ontvangt van ons de benodigde gegevens met betrekking tot het retour zenden van uw aankoop. (retouradres en de uiterlijke retourtermijn) U kunt ook gebruik maken van ons standaard herroepingsformulier. De Houten Schaal is niet aansprakelijk voor het zoekraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een degelijke verpakking. Zorg er tevens voor dat het pakket voldoende is gefrankeerd, zending onder rembours worden niet aangenomen.

Cadeaubonnen:

Al onze cadeaubonnen zijn gecodeerd om misbruik te voorkomen. Niet inwisselbaar voor contanten. De bonnen zijn 1 jaar geldig na uitgifte. De cadeaubonnen worden gratis verstuurd. 

Privacy:

De Houten Schaal gebruikt klantgegevens uitsluitend voor het verwerken van de geplaatste order. Deze gegevens zullen nooit aan derden worden verstrekt.

Afbeeldingen :

Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een product op details afwijken. Alle foto’s en specificaties zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot een schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Aan de kleuren en afmetingen kunnen geen rechten ontleend worden. Afbeeldingen en teksten van onze website mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden.

Vragen/Klachten

Bij vragen of klachten over de aangekochte artikelen, kan de koper ons hierover per e-mail berichten. Wij zullen de koper zo snel mogelijk antwoorden en proberen tot een oplossing te komen.

Download onze algemene voorwaarden hier.

© 2017 - 2021 DeHoutenSchaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel